Pyragų diena

Parašyta Ketvirtadienis, 24 rugsėjo 2020

Rugsėjo 20 dieną Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų parapijos Caritas koordinatorė Vilma Vorienė ir Caritas savanoriai surengė Pyragų dieną bažnyčios šventoriuje.

Jau savaitę prieš renginį  buvo išplatinti skelbimai, kuriuose Palangos gyventojai ir miesto svečiai buvo raginami aktyviai dalyvauti kepant pyragus ir dalijantis jais su kitais. Renginio  dieną Caritas savanoriai šventoriuje laukė nuo 8 valandos, priėmė atneštus pyragus, kitus skanėstus.

Po kiekvienų mišių parapijiečiai, išėję iš bažnyčios, vaišinosi pyragais, kava ir arbata. Labai smagiai visi šnekučiavosi, dosniai aukojo Palangos Caritui.  Aukos bus panaudotos pagalbos prašantiems: vienišoms mamoms, sunkumus patiriančioms šeimoms, ligos kamuojamiems, tiems kam reikia pagalbos, kurie kreipiasi į Palangos Caritą.

Ačiū organizatoriams už dovanotą laiką ir gražų renginį bei visiems prisidėjusiems, kurie padeda Caritui padėti vargstantiems.

Palangos Caritas pyragų diena.nr.4

Palangos Caritas pyragų diena.nr.3Palangos Caritas pyragų diena